Hvem er jeg?

Agnete Gargulak Andersen

Jeg er opvokset i en lille by på landet i Midtjylland. En af mine første ord var ”hest”, og da jeg startede i skole, fik jeg samtidig overtalt mine forældre til at lade mig starte til ridning, dette var i 2002, og siden har jeg ikke haft en eneste dag uden heste på hjernen. Jeg startede min karriere som hestepige på den lokale rideskole. Efter et par år på rideskole begyndte jeg at passe og ride nogle skønne Islændere på et lille stutteri, i den by jeg boede i.

Det førte til deltagelse i små stævner på en af nabogårdene, som skulle vise sig at være stedet, hvor jeg for alvor fik gang i min hestetræning nogle år senere. Jeg stoppede på rideskolen i efteråret 2006 og fortsatte med at passe Islænderne og heste på den anden gård, hvor jeg mødte min nuværende hest Vilja og startede mit fantastiske eventyr med hende. Jeg har været så priviligeret, at siden jeg startede min rejse med Vilja har været omgivet af nogle af hesteverdenens dygtigste instruktører, som jeg har modtaget en masse undervisning af samt overværet træningen af deres egne heste.

Jeg har været hesteejer siden 2009, hvor jeg købte Vilja, en PRE/Appaloosa hoppe, efter at have hjulpet til med træning og tilridning af hende siden 2007. I 2011 kom Flemming, en Miniature Knabstrupper vallak til. Da jeg i efteråret 2015 flyttede hestene hjem, blev Lennart, shetlandspony vallak, også en del af flokken. I vinteren 2017 blev flokken endnu udvidet med to skønne shetlands hopper, Sally og Mille som er Lennarts mor.

I 2018 blev min nyeste hest, Ossi, som er en stor Frederiksborgervallak en del af flokken.

Agnete Gargulak Andersen

Min filosofi

Min filosofi

For mig er det vigtigt at tage hensyn til den enkelte hest, alle heste er forskellige og lærer forskelligt.

Jeg giver god tid til hesten og tror på, at der ikke kun er en løsning på tingene, men derimod at der skal bruges mere tid på at finde en løsning der passer den enkelte hest.

Jeg tror på at man med en god grund træning , kan skabe en hest der har lyst til at samarbejde uden misforståelser og problemer.

Mit CV

  • HEP underviser, Skovly Ridecenter, 2022
  • Diplomingeniør i Bioteknologi, 2021
  • Horse in Harmony Trainer (halvt forløb), 2018
  • Horse in Harmony Trainer, 2016
  • DHE Træf, Agility
  • ProPrio Træning
  • Konstant udvikling af min undervisning og træning af heste.

Download mit CV

Mit CV