Hvad kan jeg tilbyde?

Hesteskolen på Pilegård

Få sammenhold, lær om dit eget og hestens kropssprog, få styr på hestens anatomi og meget mere. Har du lyst til at lære mere om heste? Til at blive dygtig til jordarbejde og ridning, og vil du gerne vide mere om hvorfor heste gør som de gør?

I samarbejde med mine heste har jeg igennem de sidste snart 6 år skabt et sted med frirum, plads til læring, udvikling og masser af hestetid. Hus os er målet at skabe dygtige, empatiske og veluddannede potentielt kommende hesteejere og derfor lægger vi i vores undervisning vægt på alt det der høre med til at have en hest, pasning, viden, træning og ridning er for os lige vigtigt!

Læs mere

Hesteskolen på Pilegård

HEP Grader

HEP Grader

HEP-grader er et undervisningsmateriale og forløb der er udviklet af teamet bag Skovly Ridecenter ud fra deres principper, der giver unge ryttere mellem ca. 8 og 16 år, et større fundament og en forståelse for hestens væsen, så de på sigt bliver rustet til at være gode, selvreflekterende ryttere, parter eller hesteejere.

HEP-graderne øger elevens viden om hestens adfærd og læring samt krop og bevægelse. Dette vil medvirke til større sikkerhed, som på den lange bane gør eleven mere parat til at have egen hest, og på den kortere bane få endnu mere ud af samarbejdet med og håndteringen af hestene.

Agnete er uddannet HEP underviser i 2022 og er certificeret til at undervise i HEP graderne. I 2023 tilbydes HEP graderne som en blanding af teori og praktisk undervisning på Stald Pilegård for alle interesserede børn og unge, både faste elever og børn udefra. 

Læs mere

Mountain Trail

Som noget nyt udbyder vi i august den første af mange mountain trail ridelejre hos Stald Pilegård! Ridelejren er for børn og unge med egen hest og for børn der ikke har egen hest. Hos os har vi 10 skønne elevheste og ponyer der alle er meget veltrænede i at gå på vores lille MT bane.

Weekenden byder på 3 dage med garanteret hestehygge og masser af undervisning i Mountain trail, samarbejde med hesten og alt der imellem, og er for dig, som har lyst til at blive en dygtigere rytter og nørde jordarbejde på agilitybanen samtidig med at være omgivet af andre hesteinteresserede.

Læs mere

img

Ridelejr

Sommer ridelejr på Pilegård er for dig, der har lyst til at udvikle dig sammen med din hest og lære nye mennesker at kende. Vil du vide mere om hvordan hesten lærer, og hvorfor de gør som de gør? Har du lyst til at prøve kræfter med agility, eller vil du gerne forbedre kommunikationen med din hest?

I løbet af ugen vil vi i undervisningen med hestene komme igennem emner såsom jordarbejde, herunder grundpositioner og øvelser fra Horse in Harmonys Fundament klasse, Agility og trailerlæsning. Enelektionerne lægger op til, at du kan arbejde med lige netop det du gerne vil, hvad end det er fra jorden eller fra ryggen.

Læs mere

Ridelejr

img

Langture på hesteryg

Læs mere

Kæphest

Stævner og undervisning med kæpheste i spring, dressur og forhindringsbaner. 

Læs mere

img

Trailer loading

Trailerlæsning

Jeg arbejder med trailer læsning baseret på ro og succesoplevelser for hesten, hvad end det er en ny situation for hesten, eller den tidligere har haft dårlige oplevelser. Jeg synes det er enormt spændende og sjovt at arbejde med trailerlæsning, og har det som en fast del af træningen af alle mine egne heste og ponyer, da det for mig er en kæmpe frihed at vide jeg altid kan læsse mine heste og køre enten til dyrlægen eller til stranden. 

Undervisning

Min undervisning tager udgangspunkt i grundpositioner og øvelser fra Horse in Harmonys Fundament-og Harmoni klasser. Jeg ønsker at skabe en blød kontakt med god forståelse mellem dig og din hest. Hvad end i rider dressur, træner fra jorden eller laver noget helt andet!

Min undervisning er for dig, der gerne vil have endnu bedre styr på det grundlæggende arbejde med din hest, og for dig der gerne vil udfordres på de ting, I allerede kan. Undervisningen kan blandt andet byde på jordarbejde, ridning, trailertræning og problemløsning.

Undervisning

img

Besøgspony 

Flemming og Sally har siden 2016 været besøgspony på flere plejehjem med stor succes! Besøg af en hest i dagligstuen vækker minder hos de ældre beboer, og Flemming skaber mange smil hvor han kommer. Flemming bevæger sig uden problemer op og ned af trapper, kører i elevator og kommer rundt i dagligstuerne og ind i lejlighederne til beboerne.

Jeg har i øjeblikket desværre ikke mulighed for at tage ponyerne med ud på besøg, men håber at tiden kommer igen.